Eerste Divisie
8'' geleden
Eerste Divisie
9'' geleden
First Division B
11'' geleden
Eerste Divisie
11'' geleden
Eredivisie
16'' geleden
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Live TV RU Live Stream: We hebben iets veel beters! (2022)

Live TV RU Live Stream: We hebben iets veel beters!. Niet meer rond zoeken. Hier zijn alle streams die je nodig hebt Je zal verrast zijn...

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Vrijdag, 07.Oktober 2022 — 3min read

http://liveru.sx is een Engelstalige sportsite die live-uitzendingen van sportevenementen aanbiedt. Het grootste deel van hun publiek komt uit Italië. De site lijkt liveru.sx te spiegelen. De site mist https, dus deze is momenteel geïdentificeerd als niet veilig. Inhoud is twijfelachtig, omdat klikken op topevenementen of topuitzendingen je naar goksites zou leiden in plaats van naar het eigenlijke evenement.

Voetbal, basketbal en meer

Liveru.EU is een Engelstalige sportwebsite die live-uitzendingen van sportevenementen aanbiedt voor haar publiek in Italië. De inhoud van deze website kan echter twijfelachtig zijn, aangezien het klikken op bepaalde links u rechtstreeks naar de goksites brengt!

Tip: Live TV RU Football heeft een enorm aanbod aan sport livestreams

"Ben je op zoek naar toplivestreams van de Champions League, Europa League of andere grote sporten zoals basketbal? Wil je op het juiste moment niets van de actie missen! Met onze gratis app kun je een voetbalwedstrijd in 2018 overal vandaan. Livestreaming wordt elke dag beter. "

Voordeel: de livestream is gratis

Het streamingaanbod van over de hele wereld moet in 2021 ook betrouwbaar en gratis beschikbaar zijn op sites als YouTube? Niet alleen tijdens speeltijden zoals vandaag om 19:00 uur of aanstaande donderdag, maar op elke gewenste dag! Dan is dat precies wat je nodig hebt .__ N __- De hoofdpersoon is dolblij dat hij / zij op elk moment live topvoetbal kan kijken

Waarschuwing 1: Deze livestreams zijn gratis, maar helaas helemaal niet legaal...

Jarenlang was het een gruwel om livestreams van louche sites of dubieuze zenders op internet te zien. Als je geen ethische bezwaren had en je mocht je televisiecontract verbreken om draadloze voetbalwedstrijden te kijken maar toch de volledige dekking gratis krijgen, dan was het wettelijk mogelijk tot voor kort toen duidelijk werd wat de zaken doen achter gesloten deuren.

Nadeel: De juridische situatie is duidelijk

Dat eindigde in april 2017. Het Europese Hof van Justitie heeft geoordeeld dat het live streamen van duidelijk illegale inhoud kan leiden tot gevangenisstraffen, boetes of beide! Dit is een groot probleem voor topvoetbalcompetities zoals de Bundesliga en de Champions League, die hun livestreams willen beschermen tegen inbreuk op het auteursrecht door andere tv-zenders zoals Sky TV. Sky TV is zojuist veroordeeld voor het betalen van $ 100 miljoen in de zakken van deze organisaties nadat ze hen vorig jaar met succes hadden aangeklaagd

Waarschuwing 2: ... en als u op de link klikt, kan het gebruik zelf duur zijn

De juridische positie van het videoplatform Kino.to was lange tijd onduidelijk vanwege de illegale status, maar het is duidelijk dat het niet is toegestaan om video's van hun site te downloaden en deze later op je eigen harde schijf te bekijken. vaak zoals je wilt Het is duidelijk dat het downloaden van films van internet wordt beschouwd als "downloaden", wat in strijd is met het auteursrecht. Dus hoe kan het kijken naar Netflix thuis ooit als redelijk gebruik worden beschouwd? Hoewel er de afgelopen jaren veel rechtszaalgevechten over deze kwestie zijn uitgevochten, hadden we pas een antwoord toen AliceTHD in het voorjaar van 2019 hun nieuwe streamingdienst uitprobeerde, met als ondertitel "Creative Common".

Nadeel 1: Het is een strafbaar feit voor ons

De link naar de livestream van 2021 is aangeklikt. Dit betekent dat je vanaf elk apparaat met internettoegang live voetbal of basketbal kunt kijken! Maar vóór dit arrest van het Hof van Justitie was het onduidelijk of vluchtige gegevens een daadwerkelijke kopie zijn in de zin van auteursrecht - dus als uw favoriete team morgenavond wint ...__ N__ Iedereen die op de links op onze site klikt, wordt rechtstreeks doorgestuurd naar een tijdelijk bestand zonder dat het op iemands computer wordt opgeslagen - inclusief wij programmeurs hier op Livestream HQ! Voor de uitspraak van het Europese Hof van Justitie vorige week was niet duidelijk wat deze "vluchtige" onderdelen precies zijn: kopieën onder de wet Het lijkt erop dat de dagen van het streamen van Bundesliga-voetbal zonder te betalen snel voorbij zijn. De Duitse wet stelt duidelijk dat je aansprakelijk bent voor elke ongeoorloofde stream, maar gelukkig zijn er nog geen berichten die mensen in Duitsland of waar dan ook in Europa waarschuwen voor dit probleem!

Nadeel 2: En het risico neemt toe...

En het risico dat er voorbeelden worden gegeven neemt niet af, want dit is een miljardenbusiness. De omroepen investeren zwaar in het beschikbaar maken van aantrekkelijke sporten en hun games van over de hele wereld als livestreams De output moet klinken als een opgewonden persoon die enthousiast spreekt over wat ze zeggen

Nadeel 3: ... omdat de investeringen de moeite waard moeten zijn

De output moet klinken als opwinding "En de meesten van hen willen de investering in voetbal of sport zo snel mogelijk terugverdienen." Met zoveel concurrenten die vandaag, morgen en deze week gratis links aanbieden, is er geen tijd te verliezen!

Nadeel 4: Een waarschuwing zou gebruikers veel moeten kosten

Iedereen die gebruik maakt van illegale aanbiedingen voor het live streamen van voetbalwedstrijden, moet voorbereid zijn op een fikse boete. De kosten bedragen ongeveer $ 200, en dat bedrag zal alleen maar toenemen naarmate meer mensen deze apps op hun telefoon downloaden!

Voordeel: er zijn andere websites met livestreams

Wauw! Ik wist dat er een goede reden was dat je je evenement wilde livestreamen. Wat een innovatief idee en zoveel beter dan het plaatsen van een video op YouTube of Facebook Live waar iedereen het op elk moment van de dag kan bekijken zonder limiet op wanneer op te nemen (wat echt oneerlijk kan zijn). Je hebt echter gelijk - het is het beste als we allemaal onze service niet gebruiken totdat alles is opgehelderd, omdat het soms even duurt voordat deze dingen zijn opgehelderd, hetzij door het bedrijf zelf, hetzij door wetshandhavingsinstanties die hun best doen om niet alleen de stromen in te dammen, maar ook om verdere incidenten te voorkomen, zoals de tragedie hier in Amerika vorige week, waarbij een paar mensen omkwamen

Waarschuwing 3: Laat u niet verwarren door de ogenschijnlijk "wettelijke landcode"

Dit artikel krijgt een nieuwe toon als we het hebben over de website die niet meer in de buurt van Rusland wordt gehost. Als ze naar een ander Europees land was verhuisd, zouden de meeste autoriteiten er korte metten mee hebben gemaakt en de website onmiddellijk hebben gesloten!

Nachtmerrie: Geen voetbal live, geen live stream te zien

Er wordt niet meer gevoetbald en dat komt door een websitestoring. Geef hier de eigenaar van de site de schuld van!__ N__ Ik kan niet geloven dat er een hele competitie was zonder livestreams of links om online games te bekijken? Wie doet dat? Het ding over de sites die hun gegevens niet langer verstrekken - wie weet waar we video's van andere sportcompetities zoals basketbal en tennis buiten de VS zouden vinden als ze ook niet beschikbaar waren

Voordeel: er zijn lagunes en stranden op Sint Maarten...

Maar het aanbod voor voetbal en vele andere sporten is nu ook beschikbaar onder .sx, de afkorting van Sint Maarten. Zowel lagunes als stranden zijn te zien op dit Caribische eiland - een perfecte bestemming!

Nadeel 1: ... maar een onduidelijke juridische situatie

De pagina is te vinden met de nieuwe afkorting via Google, deze blijft elke voetbalstream aanbieden. Op Sint Maarten (een klein eiland in de buurt van St. Maarten) is het streamen van live video's of streams voor andere sporten zoals voetbal en American football ook niet helemaal veilig, aangezien de autoriteiten je site op elk moment kunnen sluiten! U hoeft zich dus geen zorgen te maken; we zullen ervoor zorgen dat ze op het World Wide Web worden uitgezonden :)

Nadeel 2: De verhuizing verandert niets voor de gebruiker

De wetten in het Caribisch gebied zijn een slecht excuus om geen livestreams van de Bundesliga of andere sporten te kunnen kijken.

Conclusie: beter af

Die vaak naar video's uit de sport kijkt, zoals de livestreaming met vrienden om 19:00 uur vandaag! Hij wil stressvrij genieten van spannend entertainment. Waarom zou hij anders niet de ene of de andere aflevering op Netflix & Co. kijken?

Live TV RU Live Stream: We hebben iets veel beters! (2022).

Live TV RU Live Stream: We hebben iets veel beters!. Niet meer rond zoeken. Hier zijn alle streams die je nodig hebt Je zal verrast zijn...

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op